hotel i aarhus midtby

Hotel Aarhus City Apartments

Velkommen i Aarhus midtby

Hotel Aarhus City Apartments ligger i hjertet af Aarhus i gåafstand til café-kvarteret ved Aarhus Å, moderne og populære restauranter, unikke og charmerende butikker, samt skønne seværdigheder og kunststykker drysset ud over hele midtbyen. Her finder du oplevelser, god mad, kust og underholdning - alt sammen inden for gåafstand.

overnatning i aarhus midtby

Hotelværelser

Enkelt- eller dobbeltværelse med eget tekøkken, bad, TV og internet.

Her får du en perfekt base til kortere ophold i Aarhus - placeret lige i byens centrum.

overnat i hotellejlighed i aarhus

Hotellejligheder

Bo i Aarhus centrum i en af vores et-, to- eller treværelses hotellejligheder. Med eget bad og fuldt udstyret køkken, TV og internet kan du skabe dig en hyggelig base, nær seværdigheder, offentlig transport og indkøb.

Møblerede lejligheder

Vi tilbyder møblerede lejligheder i Aarhus til længere ophold - ideelt til pendlere og udstationerede medarbejdere. Her får du en møbleret lejlighed med en, to eller tre værelser, alle med køkken, bad, TV og internet.

Hotelværelser og hotellejligheder til dit behov

Hos Hotel Aarhus City Apartments tilbyder vi både enkelt- og dobbeltværelser og hotellejligheder med et, to eller tre værelser, alle indrettet med bad, køkken og køkkenudstyr. Du har mulighed for både korte eller længere ophold på vores hotel i Aarhus midtby, og her kan du føle dig hjemme fra første dag. Uanset hvor lang tid du skal være i Aarhus, bestræber vi os på, at du hos os får en base, der opfylder dine behov. 

Har du særlige ønsker til lejligheder eller værelser, er du mere end velkommen til at kontakte Hotel Aarhus City Apartments for et uforpligtende tilbud. Dette kan gøres på mail: info@hotelaca.dk.

Book dit ophold i dag

+45 86 27 51 30

Faciliteter og område

Hotel Aarhus City Apartments ligger midt i Aarhus centrum, med tre minutters gang til gågaden, gode restauranter og shoppemuligheder, og syv minutters gang til indkøb. Hotellets hyggelige gård er indrettet med havemøbler og blomster om sommeren, mens du om vinteren kan nyde skæret af de hyggelige lyskæder i gården.

Ved længere ophold, kan du benytte hotellets møntvaskeri til vask og tørring af tøj, mens vores ugentlige linnedservice og muligheden for tilvalg af faste rengøringsbesøg gør dit ophold ekstra nemt og behageligt. Alle værelser og lejligheder er udstyret med internet og TV, samt badeværelse og køkken med køkkenudstyr.