Business lejligheder

hotel århus midtby

Kontakt os.

+45 86275130

info@hotelaca.dk

Møblerede lejligheder i centrum af Aarhus udlejes i længere perioder.

Her finder du eksempler på nogle af vores business lejligheder - kontakt os gerne for at høre mere, på tlf: 86275130

2 værelses lejlighed i Aarhus C.

Flot 2 værelses lejlighed i det centrale Aarhus nær natur og midtby. Lejligheden består af en lys stue med fransk altan, sofaområde og spisebord med plads til 4 personer. I lejligheden findes et rummeligt soveværelse med 2 enkeltsenge, skabe og kommode, samt et badeværelse med bruseniche.

1 værelses lejlighed i Aarhus C.

Bekvem 1 værelses lejlighed i det centrale Aarhus nær stationen og midtbyen. Lejlighedens stue er indrettet med seng, siddeområde og TV, køkkenet er indrettet med spisebord til 2 personer, et mindre skrivebord og mellem stuen og køkkenet står to skabe til tøj. Badeværelset har et lille vindue og en bruseniche med forhæng.

2 værelses lejlighed i Aarhus C.

Flot, lys 2 værelses lejlighed i det centrale Aarhus nær stationen og midtbyen. Lejlighedens stue og køkken ligger i åben forbindelse, med vinduer i hver ende af lokalet. Lejligheden har et sofaområde, et spisebord til 4 personer og et nyrenoveret badeværelse med brusekabine. I soveværelset står 2 enkeltsenge samt skabe. ved siden af soveværelset findes ekstra skabsplads til tøj og opbevaring.

Hotel Aarhus City Apartments - Fredensgade 18, 8000 Aarhus C. - Tlf: 86275130 - info@hotelaca.dk