Om Hotel Aarhus City Apartments

Hotel Aarhus City Apartments ligger i Aarhus centrum med kort gåafstand til café-kvarteret ved Aarhus Å og gågaden. Vores koncept er, at man som besøgende i Aarhus får frihed til selv at skabe sin hverdag. Med køkken, bad, TV og internet på både værelser og i lejligheder kan du føle dig hjemme fra første dag i behagelige rammer og skabe dig et godt ophold midt i Aarhus.

Vi tilbyder hotellejligheder og hotelværelser til både korte og længerevarende ophold i Aarhus. Uanset hvor lang tid du skal være i Aarhus, ønsker vi, at du har en base, som opfylder dine behov og sikrer at din tid i byen bliver både behagelig og spændende. Hotellet ligger i midten af byen, og her ligger seværdigheder, gode spisesteder og indkøbsmuligheder alt sammen inden for gåafstand. Du kan læse mere om området og beliggenhed her.

Har du specielle ønsker til lejligheder eller værelser, er du velkommen til at kontakte Hotel Aarhus City Apartments for et uforpligtende tilbud. Der er ikke reception på hotellet, men administrationen kan kontaktes på telefon: +45 86 27 51 30 eller på mail: info@hotelaca.dk.